TARTÓS/VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS


Tartós szőrtelenítés

DPC technológiával

GARANCIÁVAL


Indikáció: nemkívánatos szőrzet arcon és testen bárhol


 

Működési elv:

a legmodernebb villanófényes végleges szőrtelenítés. A DPC villanófényes szőrtelenítés kezeléssel egyedülálló módon tartósan, akár véglegesen is megszabadulhat a szőrszálaktól. Az aktív szőrtüszők melanin tartalma elnyeli azt a fényt, melynek hullámhosszát speciálisan az Ön bőr- és szőrtípusához, pontosan és precízen állítunk be. A fény hővé alakul és károsítja, gyengíti az aktív szőrtüszőt. Az eredményes, végleges szőrtelenítés kulcsa a helyesen megválasztott hullámhossz! A gépi szőrtelenítésnél a szőrtüszőben lévő festékanyagot, a melanint célozzuk meg, mely elnyeli a fényt és tulajdonképpen elég, ezáltal megsemmisül a szőrtüsző. A tartós szőrtelenítéshez a legideálisabb alany az a páciens, akinek világos a bőre és sötét a szőre. Ugyanakkor minden ember bőrének és szőrének melanin tartalma más és más. Éppen ezért voltak eredménytelenek a korábbi villanófényes (IPL) kezelések, hiszen minden pácienst ugyanazzal a hullámhosszú fénnyel kezeltek. A Royal Clinics által alkalmazott tartós szőrtelenítés technológia előnye, hogy személyre szabottan, az Ön bőr- és szőrtípusának megfelelő hullámhosszal kezel, garantálva a végleges szőrtelenítést. Nem kell tehát akkor sem tartanunk az eredménytelenségtől, ha bőrünk sötétebb alapszínű - mi megoldást kínálunk mindenkinek.

A szőrtelenítés menete:
A kezelt területet megtisztítjuk, szükséges lehet a leborotválás. A szőrtelenítendő területről fényképet készítünk. Majd a kezelő és a páciens is felveszi a védőszemüveget és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. Az arra érzékenyek a kezelés során enyhén kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhatnak, amely a kezelés után megszűnik. Fényvédő használata kötelező! Az intenzív DPC fényes szőrtelenítés előtt lehetőség szerint 2 hétig kerüljük a napozást, szoláriumot, és a végleges szőrtelenítés után is figyeljünk a bőrünket érő sugárzásra.

A végleges szőrtelenítés kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:
A kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Az ismétlésszámot a szőr színe, erőssége határozza meg. A konzultáción, a személyes állapotfelmérésen erre kollégáink pontosabb választ tudnak adni. A konzultáción a várható eredményről és az egyedülálló végleges szőrtelenítés garancia feltételeiről is tájékoztatják Önt.

                                            

                                             https://youtu.be/FHfDgU49VRYSzabadulj meg véglegesen a legkínosabb helyeken megjelenő szőrszálaktól! 💁‍♀️ Az egyéni paraméterekhez állítható kezeléssel egyedülállóan eredményes kúrát kínálunk. 😉

👉 Miért válaszd a végleges szőrtelenítésünket?

✔️ Végleges megoldás: a kezelt szőrszál helyén nem termelődik újabb!

✔️ Egyénre szabott kezelés: bőrszín és a szőrszálak pigmentáltsága szerint

✔️Maximális kényelemérzet: a kezelés során kontakthűtést alkalmazunk

👉 Kezd meg a kúrád még most, hogy a bikini szezonra már ne kelljen bajlódnod a szőrtelenítéssel!

📌Jelentkezz be elérhetőségeinken!

📱 +36706004026

https://jantyik-marianna-sminktetovalo.salonic.hu/

💻 www.jantyikmarianna.com

📍 5600 Békéscsaba, József Attila utca 7.

#bekescsaba #békéscsaba #szőrtelenítés #szortelenites #szorspecialista #formax #hűtöttkezelőfej #nincsfájdalomnincsnövekedés #nincsfájdalom #jantyikmarianna #véglegesszőrtelenítés #tartosszortelenites #sharplightformax #hairremovaltreatment