GENEO+

Korábban sokan szerettetek volna már jönni hozzám microdermabrázió kezelésre, de eddig nálam nem volt elérhető ez a szolgáltatás, de most megtaláltam az IGAZIT!!!

Ez a csúcskategóriás eljárás a lehető leghigiénikusabb körülmények között távolítja el a bőrfelszínről  a szennyeződéseket és a hámsejteket.

DE elárulom, nem "csak" ennyit tud... és minden bőrtípusra ajánlom! Egyedülálló és védett csúcstechnológia, melynek alkalmazásával azonnali és tartós eredményeket érhetünk el, műtét nélkül, természetes úton a bőrfiatalítás területén.


GeneO+ kezelés:

1. DERMABRÁZIÓ

2. OXIGENIZÁLÁS

3. RÁDIÓFREKVENCIÁS FESZESÍTÉS

4. HATÓANYAGBEVITEL

5. ARC, NYAK és DEKOLTÁZS MASSZÁZS


OXIGENIZÁLÁS: a Geneo+ kezelés során a bőr belülről feltöltődik oxigénnel , így biztosítja a bőrt felépítő sejtek számára az optimális életműködést. A bőr feszesedése már az első alkalom után tapasztalható!

RÁDIÓFREKVENCIÁS FESZESÍTÉS: ez egy hatékony és biztonságos eljárás az arc fiatalítására. Bőrünk irha rétegében a kollagén és elasztikus rostokat kezeljük vele, amik a feszességért és a rugalmasságért felelősek. A kezelés során az bőrünk irha rétegében hő fejlődik, aminek hatására a szövetben lévő megnyúlt, elernyedt és meglazult rostokat felépítő fehérjék összehúzódnak, zsugorodnak. A bőr felszínen ezt azonnal láthatjuk, tömörebb és feszesebb lesz - ez az azonnali hatás. A bőrünkben található receptorok jelzik az agynak, hogy a rostjaink károsodtak, erre a válaszreakció az agyból egy parancs lesz: azonnal sok új kollagén és elasztikus rostot kell termelni - ez az elnyújtott hatás, a kezelés után heteken keresztül működik!