SOFT POWDER

PÚDERES SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

A satírozás reneszánsza!

A mai modern változat, az úgynevezett lágysatír, határozott kontúrvonalak nélkül készül, és púderes hatást ad. Tartós megoldást jelent: akár 2-3 évig is szép lehet a szemöldökünk. A pigment ez idő alatt fokozatosan tűnik el a bőrből, csúnya elszíneződést nem hagy maga után, így lehetőségünk van később az arc változásaihoz illeszkedő új formát kialakíttatni.

Általában két óra, amíg elkészül egy szemöldök tetoválás, ezután nagyjából 28 nap alatt hámosodik vissza tökéletesen a bőr, és alakul ki a kívánt szín is. Satírozás újragondolva, lágy, finom, természetes hatású szemöldök.

Satírozás, de mégsem túl karakteres, természetes, de mégis tartósabb, mint a szálazott szemöldök.

A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus és most végre tartósan is viselhető.

Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt, nagyon népszerű lesz azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban.A következő 3 képen egy-egy gyógyult SOFT POWDER tetoválást láthattok kontroll tetoválás előtt:

Ezzel a módszerrel szépen el lehet fedni a korábban, hagyományos satír technikával készült tetoválásokat, akkor is ha még nem kopott ki teljesen. Ez rengeteg hölgynek jelent problémát napjainkban, de most már van megoldás! Gépi satíros technikával készül, 3 típusból tudjuk kiválasztani a vendég számára a legmegfelelőbbet! 2- 3 színből készül, ezek lehetnek sötétebb illetve világosabb árnyalatok, a hajszínhez, bőrszínhez, szemszínhez, szemöldök szálak színéhez igazodva. A szemöldök felfelé a hajtő és közép felé, az orr irányába halványul.

Most mutatok egy frissen készült tetoválást, majd alatta már gyógyultan ugyanazt a munkámat. Szépen látszik, hogy nem kell megijedni az intenzív színtől, mert a gyógyulás során sokat finomodik, érik...

A következő néhány fényképen

 3 állapotban lehet látni a vendégeimet:

- felső kép: a frissen tetovált szemöldök,

- középső: a kiindulási állapot,

- alsó: ahogyan megrajzolták maguknak, ahogyan viselték korábban a szemöldöküket.

Megosztok még néhány kedvenc munkámat a teljesség igénye nélkül, mert akkor sosem tetoválnék, csak ide töltögetném a képeket...