NANOSOFT

BIZTONSÁGOS BŐRFELTÖLTÉS

ORVOSI TISZTASÁGÚ HATÓANYAGOKKAL!!

MIKROTŰS NANOSOFT™ BŐRFIATALÍTÁS

Biztonságos és pontos injekció: új penetrációs technológia az NCTF 135HA tötőanyag finom bejuttatására
NCTF® & NANOSOFT™ FORRADALOM: ÚJ FOGALOM AZ ESZTÉTIKAI GYÓGYÁSZATBAN


- Optimális biztonság

- Csaknem fájdalommentes

- Minimális bevérzés

- Kevésbé invazív

- Standardizált injekciómélység

- Gyors és egyszerű eljárás

- Látványos és klinikailag igazolt eredmények


MI PONTOSAN A NANOSOFT™ KEZELÉS?

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy az irhába (dermis) juttassa az NCTF 135HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors intradermális alkalmazást.

A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült NANOTŰBŐL áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló TŰ szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe.

A hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt tartalmazó anyag pontosan és egységesen, fájdalom nélkül jut a megfelelő helyre.

A Nanosoft biztonságos és pontos injekciót tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális szúrási fájdalom és a minimális bevérzési vagy ödémásodási kockázat. Ez az egyedülálló eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát a kozmetikus kezében annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr mélyére kerüljenek, elvégezve feladatukat.

MI TÖRTÉNIK EGY KEZELÉS SORÁN?

A kozmetikus megtisztítja és fertőtleníti a páciens bőrét. Az érzékeny részeken előzetes érzéstelenítő krémet alkalmaz. A készítményt a Nanosoft TŰK segítségével a bőr felső irharétegébe juttatja. Ezt a lépést ismétli 2-3mm-enként, hogy lefedje a teljes kezelendő területet.

Nagyon aprólékos és precíz munka, általában egy-egy kiválasztott terület kezelését javasoljuk az 1ml-nyi anyaggal, de lehetőség van nagyobb területek lefedésére, több ml-nyi anyag beadására is, csak akkor a kezelés ideje és ára nő.

A beadási mélység tökéletesen kontrollált, ezért a páciens által megtapasztalt stressz és kellemetlenség is minimális.

MILYEN TERÜLETEKEN ALKALMAZHATÓ RENDKÍVÜLI SIKERREL?

Ezzel a módszerrel még a legérzékenyebb részek is elérhetőek és feltölthetőek. A száj körüli dohányzó ráncok legmegfelelőbb kezelése. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén haladunk. A polirevitalizációs töltőanyag tökéletesen a ráncba juttatható minimális kellemetlenséggel, precízen. A száj körüli kezelés elhalványítja a finom ráncokat, redőket, dohányzó/csókráncokat. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz.

360%-OS BŐRMINŐSÉG JAVULÁS. TERMÉSZETES BIOSTIMULÁCIÓ.

+132% HIDRATÁLT, TÓNUSOSABB BŐR

+144% RAGYOGÁS: EGYENLETESEBB ARCSZÍN

+52% HOMOGENITÁS

-43% HALVÁNYABB RÁNCOK, SZARKALÁBAK

- 59% KISEBB PÓRUSMÉRET


Ha felkeltette érdeklődésed a kezelés, bátran hívj fel!


+36304670709