SECRET RF

FRAKCIONÁLT RÁDIÓFREKVENCIA

Bőrünk öregedése és rugalmasságának elvesztése ellen már fiatal korban érdemes tenni, hiszen a környezeti tényezők mellett a stressz és a napsugárzás is hatással van ránk. Az idő múlásával a kötőszövetek megereszkednek, kitágulnak a pórusok, apróbb ráncok jelennek meg az arcon, nyakon és dekoltázson.

A frakcionált mikrotűs RF kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb műtét nélküli bőrfiatalítás, mely hatékony, megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít az arc, nyak és dekoltázs területein. Eredménye a bőr minőségének javulása, rugalmasabbá válása, fiatalabb bőr, ráncok, aknés hegek csökkenése.
 

A frakcionált mikrotűs RF kezelés a mai legmodernebb, klinikailag bizonyított eljárás, mely a frakcionált rádiófrekvencia és a mikrotűs kezelések előnyös kombinációja. Az RF energia hőhatása a bőr mélyebb rétegeiben a kollagén rostokat gerjeszti, lebontja a régi kollagéneket, és elindítja az új kollagén termelődést (neokollagenezis), míg a tűszúrások a bőrfelszínen apró sérüléseket okoznak. A bőr mélyebb rétegeibe juttatott, precízen célzott RF energia, kicsit kellemetlen, szinte fájdalommentes kezelést biztosít, a mikrosérülések hatására gyors sebgyógyulás zajlik le. A bőr felszíni és a bőr mélyebb rétegeiben végzett kezelés eredményeképp a bőr megfiatalodik, rugalmassá, tónusosabbá válik, a pórusok összehúzódnak, a ráncok kisimulnak.


Az arctól kezdve a nyakon át a dekoltázsig és a kézfejig, vagyis a legszembetűnőbb helyeken hoz gyors eredményt a bőrfiatalítás és feszesítés innovatív módszere. Csökkenti a ráncokat, szabályozza a faggyútermelést, és felveszi a kesztyűt a tág pórusokkal. A lifting, az anti-aging és az anti-cellulit hatás mellett a stria-kezelés hatékony módszere is egyben. Műtéti hegek halványítására is alkalmas kezelési módszer.
A kezelőfejen egyszer használatos, 25 apró tűt tartalmazó, mikro-motorral vezérelt fej helyezkedik el. A tűk elektródákként működnek, a bőrbe szúrva közvetlenül adják le nagy pontossággal a rádiófrekvenciát. A tűk hossza változtatható (0,5 - 3,5mm között), attól függően, hogy mi a célterület és milyen a kezelt bőr vastagsága.


A frakcionált mikrotűs RF kezelés során  megtisztítjuk a kezelendő bőrfelületet, majd érzéstelenítjük. A bőr vastagsága és a probléma jellege alapján kiválasztjuk, hogy milyen mélységű behatolást, milyen kezelőfejjel és milyen impulzusú RF energiát alkalmazzunk egy-egy területen. Lépésről-lépésre végigkezeljük a problémás bőrfelületet, amennyiben a bőr úgy kívánja, akár többször is végigmegyünk egy-egy területen, esetleg csökkentett RF energiával. A kezelés végén utókezeljük a bőrt.

A frakcionált mikrotűs RF kezelés ideje érzéstelenítéssel együtt kb. 1,5 óra.

Mikor javasolt a frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés?


 • ráncok csökkentése
 • bőrfiatalítás
 • szarkalábak csökkentése
 • bőr tónus, petyhüdtség, feszesség javítása
 • aknés hegek csökkentése
 • tág pórusok összehúzása
 • szem alatti sötét karikák esetén
 • fakó, sápadt bőrszínre
 • fokozott hónalji izzadás
 • megereszkedett felkar, térd, has
 • striák kezelése...

A FRAKCIONÁLT MIKROTŰS RF

kezelés előnye

 • A következő három módszer hatását ötvözi: kollagénindukciós terápia, sebgyógyulási folyamat és a LED fényterápia
 • preventív kezelésként már 20-30 éves kortól nőknek és férfiaknak egyaránt biztonságos
 • precíz gyors és hatékony kezelés minimális kellemetlenséggel jár gyors regenerálódás
 • egyénre szabott kezelések
 • télen-nyáron végezhető
 • arc, nyak, szemkörnyéken és dekoltázson is végezhető
 • a szemhéj teljes felszíne kezelhető egészen a szempillákig
 • műtét nélküli bőrfiatalítás
 • konzultáció után azonnal elvégezhető eljárás
 • látványos és természetes eredmény
 • más kezelésekkel jól kombinálható (hámlasztás, biorevitalizáció, nanosoft...)

A kezelés során használt frekvencia, a tűk mélysége, a rádiófrekvencia időtartama, a LED fény színe, és az intenzitás személyre szabható, így különböző adottságú pácienseknél is hatékonyan alkalmazható. A szigetelt mikrotűknek köszönhetően a bőrfelszín sérülése minimális, a mélyebb rétegekben kifejtett hatás viszont annál intenzívebb. A szigetelt fejet elsősorban a bőrfiatalításnál használjuk, a szigeteletlen tűket akkor alkalmazzuk, ha nagyobb bőrsérülést szeretnénk elérni: aknés hegek kezelésére, tág pórusok összehúzására. A SECRET RF kezelés során megnyílnak a bőr mikroszkopikus méretű csatornái, így ezeken keresztül nagyon hatékonyan tudjuk bejuttatni a mezoterápiás hatóanyagokat, hialuronsavat...

A SECRET frakcionált mikrotűs RF készülék 2Mhz-es frakcionált bipoláris rádiófrekvenciát használ. A kezelőfej 25 VAGY 64 nagyon vékony, speciális bevonatú, izolált tűvel rendelkezik egy  négyzetben egyenletesen elosztva. Az RF bőrfiatalító kezelés alatt minden "lövés" során egyidejűleg hatol be a kezelőfej az összes tűvel a bőr előre beállított mélységébe. Ezzel egy időben a beszúrt tűkre előre beállított energiájú RF áram impulzus érkezik, mely csak a tű hegyén (szigetelő bevonatának köszönhetően) folyik, így pontosan csak a dermis előre kiválasztott rétegét melegíti. Ezzel hatásosabbá teszi a kezelést és a bőr kevésbé sérül. A folyamat igen rövid ideig tart, kb. 0,1 másodpercig, majd a tűk kihúzására kerül sor. Ez a lokalizált hőhatás stimulálja a kollagén rostokat, így fokozott kollagén termelődést eredményez.

A SECRET frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés nem műtéti eljárás, így felépülési időről nem beszélhetünk, akár néhány óra elteltével dolgozhat, folytathatja szokásos teendőit. Mivel a kezelés a bőr felső rétegét minimálisan sérti, enyhe bőrpír jelentkezhet. A bőrfiatalító RF kezelés kissé kellemetlen, szinte fájdalommentes és mellékhatással nem jár. Bizonyos esetekben a bőrpír több órán át jelen van, azonban másnapra megszűnik. Egyes esetekben átmenetileg ödéma, pattanások jelenhetnek meg a bőrön. A bőrfiatalító eljárás után két hétig minimum 30 faktoros fényvédő krémet használjon.

A frakcionált mikrotűs RF kezelés teljes eredménye 3 hét után jól látható, mert a bőr mélyebb rétegeiben stimulált kollagénnek időbe telik, míg elindítja az új kollagén termelődést. Egyénre szabott arcfiatalítási terv alapján már 20-30 éves kortól végezhető, általában 3-4 bőrfiatalító kezelés javasolt, amit 4-6 hetente szükséges ismételni. A bőrfiatalítás eredménye látványos, 1-2 évig megmarad. Egyéni igények alapján évi 1-2 fenntartó kezelés javasolt. A frakcionált mikrotűs RF kezelésnek köszönhetően feszesebb, rugalmasabb, fiatalabb lesz a bőr, a ráncok eltűnnek, aknés hegek csökkenek, a pórusok összehúzódnak, mely eredményeit nemcsak Ön, hanem a környezete is elégedetten fogadja.