BEMUTATKOZÁS.

JANTYIK MARIANNA

sminktetováló, kozmetikus mester, tulajdonos


Jantyik Marianna sminktetováló, kozmetikus mester, a BEAUTY CLINICS tulajdonosa vagyok,  Győrben és Békéscsabán is elérhető szépségterapeuta tevékenységem.

Több, mint 30 éve tekintem hivatásomnak a hozzám forduló emberek szépítését, bőrproblémáik megoldását és a szakma utánpótlásának a nevelését. Törekszem a hozzám forduló vendégek problémáit megoldani, ehhez tudásomat, gépparkomat folyamatosan frissítem, bővítem. Számos képzésen veszek/vettem részt az elmúlt évtizedekben, mert fontosnak tartom a folyamatos tanulást. Ezt bizonyítja, hogy néhány éve a SZTE-BTK-on pedagógia diplomát szereztem. Örömet jelent a tanulók oktatása mind az iskolarendszerben, mind azon kívül - jelenleg a mestervizsgára készülő kozmetikusok tanfolyamán, ez mind inspirál a tudásomat napra készen tartani. A szalonomban is foglalkozom tanulókkal, sokat tanulunk egymástól.Rendszeresen hívnak vizsgáztatni, szerepelek a szakmunkásvizsga és a mestervizsga elnöki névjegyzékében is.

Mindemellett elsődleges feladatomnak tartom, hogy a hozzám látogató Vendégek elégedetten távozzanak. Minden területét szeretem a munkának, hálás vagyok a fantasztikus, szeretnivaló vendégkörömnek, akikkel öröm a közös munka. Törekszem a harmónia, a természetesség megteremtésére, a kezeléseknél és a mindennapokban a vegyszermentes, természetes összetételű kozmetikumok használatára, ajánlására, a hosszantartó, látványos eredményekre.

Ne várj tovább, tegyünk együtt bőröd egészségéért!

Hívj a +36 30 4670709-es telefonszámon vagy foglalj időpontot még ma!

https://beauty-clinics.salonic.hu

Ha pedig még nem szeretnéd igénybe venni kezeléseinket, de fontos a bőröd egészsége, akkor kövess a Facebookon, és Instagramon ahol számos INGYENES bőrápolási tippet kapsz tőlem!

Balogné Pepó Kitti

Balogné Pepó Kitti vagyok, kozmetikus, szépségterapeuta, 2 gyermekes anyuka. Jantyik Marianna kozmetikus mester kezei alatt kezdtem meg tanulmányaimat és azóta is képzem magam.

Az IMAGE SKINCARE - a leginnovatívabb kozmetikai cég - által tartott oktatásokon rendszeresen részt veszek, folyamatosan tanulok és fejlesztem magam, hogy napra kész legyen a tudásom, magas színvonalon tudjak szolgáltatásokat nyújtani a szépülni vágyó Vendégeim számára Békéscsabán. Speciális területeim az anti-aging és a problémás, pattanásos, foltos bőrök kezelése.

Lézerspecialista végzettséget is szereztem, ez az orvosi lézer az egyik kedvenc gépem, mert hihetetlenül látványos eredményeket tudok vele elérni.

Emellett a legmodernebb gépparkkal dolgozok, másik két kedvenc gépem a SECRET RF és a HIFU, melyekkel kiemelkedően magas regeneráló és lifting hatású kezeléseket végzek. Arra törekszem, hogy a hozzám érkező Vendégeket szépítsem, bőrproblémáit megoldjam, igényeinek maximálisan megfelelő, személyre szabott ápolással.

.

Ne várj tovább, tegyünk együtt a bőröd egészségéért!

Hívj a +36 70 600 4026 -os telefonszámon vagy foglalj időpontot még ma!

https://beauty-clinics.salonic.hu

Ha pedig még nem szeretnéd igénybe venni kezeléseinket, de fontos a bőröd egészsége, akkor kövess a Facebookon, és Instagramon ahol számos INGYENES bőrápolási tippet kapsz tőlem!