LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

A tartós szőrtelenítés alapjai


A napjainkban megnövekedett szőrtelenítési igényekre válaszolva a Lumenis a korral együtt halad és olyan fényterápiás készülékeket alkot, amik a legjobb eredménnyel és legtöbb előnnyel dolgoznak. A LightSheer olyan magas teljesítményű lézeres rendszer, ami a rövid és nagyon hosszú spektrumú villanásokat is biztonságosan és hatékonyan használja, így a kezelés kibővíthető a legextrémebb bőrtípusra vagy a szőrszín legszélesebb változataira, a legkülönbözőbb méretű vagy mélységű területekre. A LightSheer termékcsalád alapvető sikere professzionális egyszerűségében és csúcstechnológiás kivitelezésében rejlik.

  • A LightSheer sikere folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben
  • Minden bőrtípusra, szinte minden szőrszínre, különböző méretű és mélységű területekre
  • Szabadalmazott ChillTip kezelőfej folymatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva
  • A kezelendő terület mérete a 2 kezelőfejjel az igényeknek megfelelően változtatható
  • Igazolt megbízhatóság és kiemelkedően gyors eredmények
  • A dióda technológia nagy stabilitású, hatékonyságú, megbízható működést biztosít még a legjobban igénybe vett helyeken is

DIÓDA LÉZER

A világon legelterjedtebb fotoepilációs technológia, amely a szabályozható energiaszintnek köszönhetően tartós szőrtelenítés céljából csaknem minden bőrtípusnál (I-VI.), még napbarnított bőr esetén is biztonságosan alkalmazható.
A kezelés sikere bizonyított a benőtt szőrszálak (pseudofolliculitis barbae, PFB), felszíni visszerek és pigmentfoltok esetén is. A leadott energia egyedülálló szabályozhatósága csaknem minden szőrszín és szőrvastagság esetén lehetővé teszi a hatékony kezelést.