MIÉRT VÁLASZD A HIFU- T?

2017.11.03

- NON-INVAZÍV ELJÁRÁS,

- NINCS GYÓGYULÁSI IDŐ,

- TERMÉSZETES HATÁS,

- NEOCOLLAGENEZIS,

- LIFTING HATÁS,

- 3-6 HÓNAP ALATT FEJTI KI A HATÁSÁT (ÉLETKOR FÜGGŐ),

- 30% HATÁS AZONNAL,

- SZÜKSÉG ESETÉN AKÁR 6 HAVONTA LEHET EMLÉKEZTETŐ KEZELÉST CSINÁLNI,

- NYÁRON, ILLETVE SZOLÁRIUMOZÁS MELLETT IS ALKALMAZHATÓ ANTI-AGING ELJÁRÁS,

- AZONNALI LÁTVÁNYOS EREDMÉNY,

- FÁJDALOMMENTES,

- BIZTONSÁGOS,

- MEGFIZETHETŐ,

- SZÁMOS ELÉGEDETT MAGYAR VENDÉG!

Miért javasoljuk a kozmetikai HIFU kezelést az orvosi HIFU-val ellentétben?

BIZTONSÁGOS MÉLYSÉG: 3 mm mélyen az irha rétegben végezzük a HIFU kezelést. Az orvosi HIFU kezelések a SMAS réteget is kezelik, ami kockázatosabb, orvosi felkészültséget igényel, és nem megfelelő gép esetén mély sérüléseket, maradandó nyomokat tud okozni. Azt javasoljuk, hogy tájékozódjon megfelelően a HIFU gép típusát, és a kezelés részleteit illetően.
MEGBÍZHATÓ ORVOSI GÉP: Gépünk megbízható koreai gyártó gyártmánya, mely a Royal Klinika által használt HIFU gép kozmetikai változata. Kedvező árfekvésben, látványos kozmetikai szolgáltatást tesz lehetővé.
TÖBB EZER BELÖVÉS A MAXIMÁLIS HATÁSÉRT: 1 kezelés során a teljes felületet 3-szor kezeljük. Hálószerűen vízszintesen, függőlegesen, majd spirálisan is kezelünk. Ennek eredményeként 1 kezeléssel maximális lövésszámot adunk le, amely a kezelendő terület nagyságától függően 2-3.000 db belövést is jelenthet.
Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a HIFU kezelés kiválasztásánál vegyék figyelembe, hogy a látványos hatás érdekében a maximális lövésszám rendkívül fontos tényező!