AMERIKA 2. LEGNÉPSZERŰBB SZÉPÉSZETI BEAVATKOZÁSA

2017.11.03

Látványosan fiatalabb bőr arcplasztika nélkül!


NŐKNEK - FÉRFIAKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT‼️


Mit jelent a HIFU?

A HIFU jelentése nagy intenzitású fókuszált ultrahang (High-Intensity Focused Ultrasound). Ezt a technológiát eleinte az orvostudomány használta, azonban néhány éve a szépségiparban is alkalmazzák, mint bőrfeszesítő módszert, hiszen rendkívül hatékonynak bizonyult az arcfiatalítás területén. Amerikában a 2. legnépszerűbb beavatkozás 95% elégedettséggel a mellnagyobbítás után! 🔝🔝🔝

Az ultrahang energia klinikai vizsgálatok alapján bizonyítottan biztonságos, több mint 50 éve használja az orvostudomány. Az ULTHERAPY néven ismert eljárás - mely magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU) - megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát.

A bőr 30-40 éves kor után elveszíti a feszességét és tónusát: először jellemzően a szemhéj ereszkedik meg, majd az áll környéke is csatlakozik hozzá. Ezeket tapasztalva elkezdünk kutatni azon bőrfeszesítési lehetőségek, lifting kezelések után, amelyekkel látszólag visszafordíthatnánk az idő múlását; több-kevesebb sikerrel. A különböző liftinghatást ígérő krémek, pakolások és egyéb "csodaszerek" sokszor nem hozzák a várt eredményt . . .