BŐRFIATALÍTÁS ÉS LIFTING

2017.11.03

Jelenleg ez a HIFU kezelés a leghatékonyabb természetes lifting eljárás,
🔺az amerikai FDA extrém biztonságos eljárásnak minősítette a technológiát,
🔺természetes fiatalítást tesz lehetővé: újraépíti a kollagén rostokat, megvastagítja az elvékonyodott irha réteget, növeli a bőr víztartalmát, hatására a bőr évtizedekkel fiatalosabban néz ki.


A HIFU kezelés mechanizmusa:
Fókuszált ultrahanggal tizedmiliméter nagyságú belövési pontokat adunk le az irha réteg mélyére.
Az ultrahangot egy pontba fókuszálva 65-67 C hőmérsékletet okozunk a szövet mélyén, mely koagulációs nekrózishoz vezet, azaz mikro sérülések keletkeznek a kollagén rostokban.
A sérülések beindítják a szervezet természetes regenerációs folyamatait, és már rögtön az első HIFU kezelés után is, de még inkább az azt követő 2-3 hónap múlva egy sokkal feszesebb, szebb bőrképet kapunk.


KEZELÉSI PROTOKOLLUNKAT KÖRÜLTEKINTŐEN ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE, HOGY VENDÉGEINK MINDEN IGÉNYÉT KIELÉGÍTSÜK, EZÉRT IMAGE TERMÉKEKET VÁLASZTOTTUNK.

A kezelés menete:
1. letisztítás,
2. peeling: a bőrfelület megszépítése egy erőteljes peelinget használunk, amely beindítja a bazális réteg sejtregeneráló képességét, így a bőr felszíne egységesen ragyogó lesz
3. speciális ultrahang zselé felvitele a kezelendő felületre
4. HIFU belövések leadása: hálószerűen a kezelendő felületen 3-szor áthaladva, több ezer belövést adunk le.
5. IMAGE BIOMOLEKULÁRIS lapmaszk felvitele.
6. IMAGE Prevention+ fényvédővel zárjuk a kezelést, mely széles spektrumú UV védelmet nyújt a napsugárzással szemben, emellett peptidekkel, hialuronsavval és hidratáló összetevőkkel táplálja a bőrt.
A kezelés időtartama a kezelt felület nagyságától függően kb. 1 órát vesz igénybe.