BEMUTATKOZÁS

Jantyik Marianna

sminktetováló, kozmetikus mester, tulajdonos

Jantyik Marianna sminktetováló, kozmetikus mester, a békéscsabai Kála Kozmetika tulajdonosa vagyok, de Győrben is megkezdtem szépségterapeuta tevékenységemet a Víztükör utca 4/a alatt.Több, mint 30 éve tekintem hivatásomnak a hozzám forduló emberek szépítését, bőrproblémáik megoldását és a szakma utánpótlásának a nevelését.Törekszem a hozzám forduló vendégek problémáit megoldani, ehhez tudásomat, gépparkomat folyamatosan frissítem, bővítem. Számos képzésen veszek/vettem részt az elmúlt évtizedekben, mert fontosnak tartom a folyamatos tanulást. Ezt bizonyítja, hogy néhány éve a SZTE-BTK-on pedagógia diplomát szereztem. Örömet jelent a tanulók oktatása mind az iskolarendszerben, mind azon kívül - jelenleg a mestervizsgára készülő kozmetikusok tanfolyamán, ez mind inspirál a tudásomat napra készen tartani. A szalonomban is foglalkozom tanulókkal, sokat tanulunk egymástól.Rendszeresen hívnak vizsgáztatni, szerepelek a szakmunkásvizsga és a mestervizsga elnöki névjegyzékében is.Mindemellett elsődleges feladatomnak tartom, hogy a hozzám látogató Vendégek elégedetten távozzanak. Minden területét szeretem a munkának, hálás vagyok a fantasztikus, szeretnivaló vendégkörömnek, akikkel öröm a közös munka. Törekszem a harmónia, a természetesség megteremtésére, a kezeléseknél és a mindennapokban a vegyszermentes, természetes összetételű kozmetikumok használatára, ajánlására, a hosszantartó, látványos eredményekre.

Ne várj tovább, tegyünk együtt bőröd egészségéért!

Hívj a +36 30 4670709-es telefonszámon és foglalj időpontot még ma!

Ha pedig még nem szeretnéd igénybe venni kezeléseinket, de fontos a bőröd egészsége, akkor kövess a Facebookon, ahol számos INGYENES bőrápolási tippet kapsz tőlem!

 

László Szilvia

kozmetikus

László Szilvia vagyok, 2015-ben végeztem kozmetikusként. Tanulmányaim során 3 évig, többek között Marianna kezei alatt tanulhattam ki a szakma fortélyait. Szakmám a hobbim, jobb hivatást elképzelni sem tudnék magamnak. 

A békéscsabai üzletben engem bármikor megtalálhattok, minden szépülni vágyót szeretettel várok!

 Hívj a +36 20 397 8707 -es telefonszámon és foglalj időpontot még ma!

Ha pedig még nem szeretnéd igénybe venni kezeléseinket, de fontos a bőröd egészsége, akkor kövess a Facebookon, ahol számos INGYENES bőrápolási tippet kapsz tőlem!