KEZELÉSEK A MÉLYBEN

2020.05.02

Kezdjünk bele az ismerkedésbe bőrünk LEGMÉLYEBB rétegeiben, az irha-bőralja határán ható kezelésekkel, a rádiófrekvencia és a HIFU kezelésekkel.

Ami közös bennük, hogy mindkettő apró égési sérüléseket hoz létre, ezzel kivált egy azonnali feszesedést, a hosszabb távú hatása az, hogy az így elroncsolt rostok helyett újakat fog termelni a bőr. A különbség az, hogy a HIFU szabályosan, precízen 3 mm mélyen dolgozik, a RF esetén ez az egész picit szórtabb, kevésbé fókuszált, valamint az előbbi 65-67, utóbbi 43-45 Celsius fokon dolgozik. Hasonló, de mégis más. Rádiófrekvenciás kezelés végezhető heti, havi rendszerességgel, HIFU-ból 1 évben 1 kúra, ami 3 alkalomból áll, havonta ismételve.


H I F U

Látványosan fiatalabb bőr arcplasztika nélkül!


NŐKNEK - FÉRFIAKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT‼️ - legnépszerűbb kezelésünk, mert hatékony, gyors és az általa előidézett roncsolás szabad szemmel nem látható, azonnali a szépítő hatás, akár ebédidőben is elvégezhető!

A HIFU jelentése nagy intenzitású fókuszált ultrahang (High-Intensity Focused Ultrasound). Ezt a technológiát eleinte az orvostudomány használta, azonban néhány éve a szépségiparban is alkalmazzák, mint bőrfeszesítő módszert, hiszen rendkívül hatékonynak bizonyult az arcfiatalítás területén. Amerikában a 2. legnépszerűbb beavatkozás 95% elégedettséggel a mellnagyobbítás után! 🔝🔝🔝

30 éves korunk után bőrünk fokozatosan elkezdi elveszteni feszességét és tónusosságát, mert az elasztin és kollagén termelődése lelassul, szervezetünk nem termeli már olyan ütemben, mint amennyire szükséges lenne.

Mindenkinél más korban jelentkezhet, de 40 éves kortól már igen zavaró tényezővé válhat. Ezt állítja vissza igen nagy mértékben a HIFU kezelés.

A kezelés kollagénstimulációt okoz, melynek hatására feszesebb, jobb tartású, fiatalosabb lesz az arc, nyak dekoltázs.

Havonta 1 kezelést végzünk, 3x ismételjük.

A bőr 30-40 éves kor után elveszíti a feszességét és tónusát: először jellemzően a szemhéj ereszkedik meg, majd az áll környéke is csatlakozik hozzá. Ezeket tapasztalva elkezdünk kutatni azon bőrfeszesítési lehetőségek, lifting kezelések után, amelyekkel látszólag visszafordíthatnánk az idő múlását; több-kevesebb sikerrel. A különböző liftinghatást ígérő krémek, pakolások és egyéb "csodaszerek" sokszor nem hozzák a várt eredményt . . .

Jelenleg ez a HIFU kezelés a leghatékonyabb természetes lifting eljárás.


NEM A BŐR FELSZÍNÉN HAT, EGÉSZ ÉVBEN VÉGEZHETŐ!

Miért javasoljuk a kozmetikai HIFU kezelést az orvosi HIFU-val ellentétben?

BIZTONSÁGOS MÉLYSÉG: 3 mm mélyen az irha rétegben végezzük a HIFU kezelést. Az orvosi HIFU kezelések a SMAS réteget (4,5 mm) is kezelik, ami kockázatosabb, orvosi felkészültséget igényel, és nem megfelelő gép esetén mély sérüléseket, maradandó nyomokat tud okozni. Azt javasoljuk, hogy tájékozódjon megfelelően a HIFU gép típusát, és a kezelés részleteit illetően.MEGBÍZHATÓ ORVOSI GÉP: Gépünk megbízható koreai gyártó gyártmánya, mely a Royal Klinika által használt HIFU gép kozmetikai változata. Kedvező árfekvésben, látványos kozmetikai szolgáltatást tesz lehetővé.

TÖBB EZER BELÖVÉS A MAXIMÁLIS HATÁSÉRT: 1 kezelés során a teljes felületet 3-szor kezeljük. Hálószerűen vízszintesen, függőlegesen, majd spirálisan is kezelünk. Ennek eredményeként 1 kezeléssel maximális lövésszámot adunk le, amely a kezelendő terület nagyságától függően 2-3.000 db belövést is jelenthet. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a HIFU kezelés kiválasztásánál vegyék figyelembe, hogy a látványos hatás érdekében a maximális lövésszám rendkívül fontos tényező!

A kezelés menete:

1. letisztítás,


2. peeling: a bőrfelület megszépítése egy erőteljes peelinget használunk, amely beindítja a bazális réteg sejtregeneráló képességét, így a bőr felszíne egységesen ragyogó lesz

3. speciális ultrahang zselé felvitele a kezelendő felületre

4. HIFU belövések leadása: hálószerűen a kezelendő felületen 3-szor áthaladva, több ezer belövést adunk le.

5. IMAGE BIOMOLEKULÁRIS lapmaszk felvitele.

6. IMAGE Prevention+ fényvédővel zárjuk a kezelést, mely széles spektrumú UV védelmet nyújt a napsugárzással szemben, emellett peptidekkel, hialuronsavval és hidratáló összetevőkkel táplálja a bőrt.A kezelés időtartama a kezelt felület nagyságától függően kb. 1 órát vesz igénybe.


A kezelést A verzió: teljes arcon, illetve B verzió: arcon, nyakon és dekoltázson végezzük, előbbi 50.000.- Ft, utóbbi 75.000.-Ft / alkalom.

Egyéb területeken megegyezés szerint!


Ellenjavallatok:


• Seb, dermatitisz, bőrgyulladás a kezelendő területen

• Terhesség, szoptatás

• Autoimmun betegségek

• Epilepszia

• Erős diabétesz

• Keloid sebhely, hiperplázia

• Bőrbetegség a kezelendő területen

• Érzékelési rendellenesség

• Szisztémás v Krónikus betegség

• Vérzékenység, vérzési rendellenesség, véralvadásgátló szerek használata

• Fém implantátum, idegen anyag a kezelendő területen

• Pacemaker vagy más elektromos szerkezet a szervezeten belül

• Szteroid vagy immunszuppresszív kezelés

• Fél éven belül a kezelt területen botox, szálbehúzás, filler, töltőanyag, hialuronsav injakció vagy más idegen anyag alkalmazása, frakcionált lézeres kezelés vagy invazív, szúrással, vágással járó eljárás

• Egy éven belüli plasztika vagy műtét a kezelendő területen